Home > Bedrijfspresentaties > Pro-Vacature
Groningen Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Groningen
regio Groningen
Regio Groningen
regio Groningen
Regionaal - Noord Nederland
Groningen of Eindhoven of Apeldoorn

Pro-Vacature

Pro-Vacature

Adres gegevens

Adres:Bierstraat 8
Postcode:3011 XA
Stad:ROTTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31102298777
Fax:+31102298776
Website:Pro-Vacature

Over: Pro-Vacature

Onze meeste relaties kiezen voor het aanbieden van een direct dienstverband, anderen kiezen voor een “verlengde proeftijd” en kiezen voor de “formule Uitzenden”. Elke opdrachtgever heeft hier haar verschillende motiveringen voor. Voor ons is het belangrijkste te weten of het om een tijdelijke invulling moet gaan of om een structurele oplossing met als doel een jarenlang dienstverband.

Wij bemiddelen op elk niveau, van LBO tot Universitair, in elke discipline. Want of wij nu met een Heftruckchauffeur of met een Manager aan tafel zitten, de kracht is om de juiste informatie te verkrijgen ter inschatting of de kandidaat de best passende is op de vacature.

PRO-intermediairs is sterk groeiende. In 2008 zijn Ronald en Roland letterlijk aan de keukentafel begonnen, inmiddels is Anja als Senior Consulent aangeschoven in ons professionele kantoor in Maassluis waar we in 2009 zijn gevestigd.

Onze werkwijze is een concrete werkwijze. Onze vacatures zijn actueel, we werven en selecteren hierop de juiste kandidaat en maken het traject helder: Aangenomen of afgewezen. Wellicht hebben we vergelijkbare vacatures open staan, dan kun je als sollicitant ook hierop reageren wanneer je interesse is gewekt. Maar een heldere werkwijze, zo maken we geen loze beloftes en verwachtingen.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

NetCare Chain Group Breinstein Aardoom & de Jong Keyselect WerkenOpEenHelpdesk.nl Spijtenburg Overheid Human Capital Partners Pro-Vacature Arfos Management Services BV
Groningen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.