Home > Bedrijfspresentaties > CC Group
Groningen Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Groningen
regio Groningen
Regio Groningen
Groningen
Groningen
Groningen
Groningen

CC Group

CC Group

Onze missie is om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren door geïntegreerde systemen te ontwikkelen, die direct inzetbaar zijn, voldoen aan de verwachtingen en lang mee gaan, zodat de klant een degelijke “return on InvestmenT” ervaart.

Vijf bedrijven, vijf culturen, vijf werkwijzen. CC Group heeft voor de eigen organisatie gedaan wat ze ook haar klanten biedt: integratie van ‘systemen’. De CC Group bestaat uit vijf bedrijven, die hun ervaringen en competenties hebben gebundeld tot een zorgvuldig samengesteld aanbod van diensten en producten op het gebied van systeemintegratie.

De CC in onze naam is afgeleid van het begrip ‘carbon copy’. Transparantie in de dienstverlening, een flexibele vertaling van uw vraag, persoonlijke interactie, een ‘one-stop-shop’ voor uw IT-oplossingen: wij zijn ambitieus in het bieden van kwaliteit.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Cirrus Staffing Services B.V. OpenHR DocDoc Jopportunity Executive Search Helder Recruitment Carmen Breeveld klantenservice-medewerker Manutec
Groningen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.