Home > Bedrijfspresentaties
Groningen Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Callcenterwerk

Callcenterwerk

Callcenterwerk.nl bemiddelt landelijk in alle soorten callcenter vacatures. Zoek je een parttime baan met flexibele werktijden, of een goedbetaalde fulltime baan? Dan wordt het tijd om kennis te maken.
Care Schadeservice

Care Schadeservice

Care Schadeservice is een keten van gespecialiseerde autoschadeherstelbedrijven en meer dan 20 jaar actief in de markt. Met 52 vestigingen, verspreid door heel Nederland, mag Care zich marktleider noemen op het gebied van schadeherstel van personenauto's en lichte bedrijfsauto's.
Career Result

Career Result

Career Result - Een team van professionele en functie-gespecialiseerde Recruitment Experts dat het invullen van kritische vacatures mogelijk maakt met een bijzonder goede match als resultaat.
Carmen Breeveld

Carmen Breeveld

Uw recruitment business partner, Carmen Breeveld, richt zich op bemiddeling, detachering en projectmanagement van hoger opgeleide specialisten, managers, directie en bestuurlijk niveau. Sinds 1996 heeft Carmen Breeveld als HRM Business Partner haar sporen verdiend en heeft zij zich vanaf 2003 na haar Europese Zakenvrouwen Award ontwikkeld tot een Recruitment Business Partner op operationele, tactische en strategische functies. Door haar brede portefeuille aan maatschappelijke adviesfuncties, beschikt zij over een zeer omvangrijk netwerk en begeleidt zij niet alleen werkzoekende kandidaten naar een juiste positie in de arbeidsmarkt, maar brengt zij ook organisaties bijeen die elkaar kunnen versterken op commercieel en/of MVO gebied.
CC Group

CC Group

De CC Group bestaat uit vijf bedrijven, die hun krachten hebben gebundeld om samen met hun klanten successen te behalen. Wij richten ons op de lange termijn, op de relatie die wij met onze klanten hebben. Want ons doel is om uit te blinken in systeemintegratie, die we samen met Ćŗ en uw medewerkers realiseren.
Chain Group

Chain Group

Ambities waarmaken, dat is de doelstelling van Chain Technical Professionals. Zowel van onze opdrachtgevers als van onze medewerkers.
Cirrus Staffing Services B.V.

Cirrus Staffing Services B.V.

Cirrus Staffing Services is sinds 1997 gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden en detacheren van professioneel contact center personeel.
Concern4

Concern4

Concern4 is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en richt zich op duurzame vacatures. We zijn ervan overtuigd dat banen met een duurzaamheidscomponent zinvoller zijn en meer voldoening en inspiratie geven. http://www.concern4.nl
Consolid

Consolid

In Ć©Ć©n oogopslag zien welke Automotive vacatures er in jouw regio zijn? Consolid Automotive biedt werk aan op het gebied van techniek, logistiek, aftersales en sales. Registreer je met het eenvoudig uploaden van je profiel, je motivatie en je wensen. Daarna kun je dit altijd up to date houden en reageren op de laatste vacatures.
CPM

CPM

de professionals

de professionals

De professionals is een initiatief van Paul Diamant en Mark Deves. Hun gezamenlijke ervaring bestaat uit onder meer 14 jaar ervaring in de financiƫle sector, het samenstellen van complete nieuwe teams, het opzetten van nieuwe filialen, directeurschap bij SNS Bank in Amsterdam, intensieve loopbaanbegeleiding, sollicitatietrainingen en langdurig toegepaste know-how als selectiepsycholoog. Door de brede spreiding van ervaring kunnen de professionals focussen zonder het overzicht te verliezen. Met hun kennis en vaardigheden willen en kunnen zij ambitie op de passende positie plaatsen.
Dehora Consultancy Group

Dehora Consultancy Group

Deze website is een platform voor planningsvacatures en tijdelijke planningsopdrachten. Bedrijven en organisaties kunnen hier hun actuele planningsvacatures en tijdelijke planningsopdrachten in beeld brengen bij de specifieke beroepsgroep planners in Nederland. Planners vinden hier hun nieuwe baan of tijdelijke opdracht.
Delta Recruitment

Delta Recruitment

Door onze opgedane kennis en ervaring kunnen wij onze klanten een juiste advies geven, door onze enthousiasme en gedrevenheid, de beste oplossingen. Wij zorgen voor de begeleiding en ondersteuning die u nodig heeft voor het vinden van een goede werknemer, of voor het vinden van de juiste baan.
Dental Care Professionals

Dental Care Professionals

Dental Care Professionals is sinds 2007 actief in de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en advies. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze. Wij zetten met plezier ons netwerk, onze kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers en kandidaten.
DocDoc

DocDoc

DocDoc is een vacaturesite voor artsen die op zoek zijn naar een artsen vacature.
DPA Sociale Zekerheid

DPA Sociale Zekerheid

DPA Sociale Zekerheid richt zich op het bemiddelen voor tijdelijke en vaste functies voor sociale zekerheid specialisten.
Dutch Banking Partners

Dutch Banking Partners

Dutch Banking Partners levert professionals aan vrijwel alle segmenten in de financiƫle wereld. Wij leveren capaciteit, maar vooral competentie in de vorm van structurele personele oplossingen, zowel voor het zakelijke als het particuliere segment. Dutch Banking Partners gelooft niet in 'handjes leveren' of 'brandjes blussen': het gaat ons erom dat uw bank vƩrder kan, ook na vertrek van de professional.

Onze klanten

Werk & Co Maatwerk Werving & Selectie VideoRecruitment.nl Franchise Result NetCare Autobanen werving en selectie AutoTarget
Groningen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.