Home > Bedrijfspresentaties
Groningen Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Keyselect

Keyselect

KeySelect is opgericht door de ondernemers Martin Bos en Remco Veenstra. Na jarenlange ervaring in de Werving en Selectie, Uitzendbranche en Detachering was de tijd rijp om een eigen bedrijf te beginnen. KeySelect is gespecialiseerd in uitvoerende, commerci├źle, kantoor, technische en zorg functies.
klantenservice-medewerker

klantenservice-medewerker

Op deze website vind je heel veel helpdesk, customer service en inbound callcenter vacatures. Vaak is ervaring wel gewenst, want klantcontactmedewerker zijn is een vak!
Klikwork

Klikwork

Klikwork is onstaan door onze eigen persoonlijke ervaringen in de ICT met werving & selectie bureau's, als kandidaat en opdrachtgever. Klikwork heeft een duidelijke focus: 100% ICT. Onze belofte naar zowel werkgevers als kandidaten: Wij zorgen voor een sterke positie in de ICT arbeidsmarkt.
Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners adviseert en ondersteunt franchiseorganisaties in elke ontwikkelingsfase. Of uw organisatie rendement, groei of continuïteit wil realiseren, wij werken mee aan win-win oplossingen voor franchisenemers en franchisegevers.
Krosto techniek

Krosto techniek

Krosto is in 2004 opgericht door Erwin Krook en Jeroen van der Stokker. Toen hadden ze al meer dan 10 jaar ervaring in de technische detachering. Deze kennis is inmiddels aangevuld met die van een vijftal consultants. Allemaal hebben ze een technische achtergrond. Ze weten precies waarover ze praten.
KWH-People

KWH-People

kWh People is het bureau voor Executive Search, Recruitment en Interim Professionals in de wereld van (duurzame) energie.
KwikFit

KwikFit

N;
Logisch Werving en Selectie

Logisch Werving en Selectie

Met professie en passie werven wij de beste kandidaten voor vacatures in de functiegebieden binnen Supply Chain & Operations Management
LT People

LT People

LT People staat voor daadkracht en is toekomst gericht. Middels onze site brengen wij u online in contact met opdrachtnemers met of zonder ons als tussenschakel.

Onze klanten

Career Result Oudvit Seniorenbanen Automotive Vacaturebank Roel Kiers Blue Ocean Recruitment BV Suitable AutoTarget
Groningen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.