Home > Bedrijfspresentaties
Groningen Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Bedrijfspresentaties

client
OAK Bemiddeling

OAK Bemiddeling

OAK bemiddeling helpt bij het vinden van de juiste specialisten op het gebied van ICT, Account management en ondersteunende functies, door gebruik te maken van onder andere, een netwerk dat in meer dan 33 jaar arbeidsverleden is opgebouwd.
Online-Jobboard

Online-Jobboard

Online-People is een volledig nieuw concept voor flexwerk op de Nederlandse markt, een markt die vraagt om flexibiliteit. Vergeet alle traditionele bureaus voor werving, selectie, uitzending, detachering en payrolling. Online-People sluit aan bij jouw manier van leven en werken.
Onze mensen InBeeld

Onze mensen InBeeld

InBeeld is gespecialiseerd in het bemiddelen van interim-professionals binnen de zorg, welzijn en sociale zekerheid.
OpenHR

OpenHR

Je kunt bij ons terecht voor de leukste HR vacatures of de beste HR kandidaten. Ook bieden we trainingen aan. We zijn 100% gespecialiseerd in HR, recruitment en payroll. Snel, simpel, eenvoudig en met name doeltreffend.
Oudvit Seniorenbanen

Oudvit Seniorenbanen

Oudvit seniorenbanen bemiddeld 50- plussers, vutters en gepensioneerden in Nederland. Oudvit bemiddelt al ruim 9 jaar oudere werknemers in de arbeidsmarkt. En met succes. Bedrijven en kandidaten weten ons te vinden.
Personeelselectief

Personeelselectief

PersoneelSelectief bemiddeld zijn personeelsaanbod op basis van Werving En Selectie, Detachering en Uitzenden. Specifiek voor regio Zwolle, Genemuiden, Zwartewaterland en Staphorst bemiddelt zij geschoold personeel, administratief, commercieel en technisch. Tevens het verzorgen van trainingen, zoals managementtraining op diverse niveaus.
Pienk

Pienk

Dé specialist in bemiddeling van commerciële binnendienst medewerkers, customer service medewerkers, secretaresses, office managers, personal assistants en méér: Pienk, Office professionals!
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist

Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist

Wij weten de juiste baan voor je te vinden. We helpen je bij je persoonlijke ontwikkelingen (binden/boeien) en als jij of je werkgever afscheid van elkaar willen nemen (bedanken) helpen wij je weer aan een nieuwe baan.Niet zomaar een baan, een baan die bij je past!
Pro-Vacature

Pro-Vacature

PRO-intermediairs is een allround bemiddelingsbureau om vraag en aanbod van personeel samen te brengen. Door onze jarenlange ervaringen in de arbeidsbemiddeling kunnen wij op elk personele vraagstuk een oplossing bieden. Onze kern business is Werving en Selectie op elk niveau. Juist ten doel naar een dienstbetrekking te bemiddelen.
Profsgroep

Profsgroep

Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies. Wij doen single- en multidisciplinaire projecten vanuit verschillende gespecialiseerde organisaties.
Psychiater Transfer

Psychiater Transfer

Psychiater Transfer is onderdeel van Intellect Transfer, een bemiddelingsbureau voor artsen en arts-specialisten. Psychiater Transfer richt zich specifiek op het bemiddelen van (interim) psychiaters.

Onze klanten

Sportwerk HR Garage TwenteXL FreshConnections Geniek Pro-Vacature Sarister Breinstein
Groningen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.