Home > Bedrijfspresentaties
Groningen Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
S&L Job Solutions

S&L Job Solutions

S&L Job Solutions staat voor Sport & Leisure Job Solutions. S&L Job Solutions is specialist op het gebied van werving & selectie en management coaching van werknemers in de sport en leisure branche.
Sarister

Sarister

Dewitec DPMA is specialist in projectmanagement en organisatieontwikkeling. Wij voeren projecten uit bij technische en complexe organisaties in de infrastructuur, bouw en olie en gas.
Search & Solve Recruitment Services

Search & Solve Recruitment Services

Search & Solve Recruitment Services is een werving en selectiebureau dat zich richt op het werven en selecteren van middelbaar en hoog opgeleid personeel binnen profit en non profit geori√ɬęnteerde organisaties.
Shoptalent

Shoptalent

Shoptalent is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het recruiten van winkelpersoneel in de retail. We houden van aanpakken. En dat geldt ook voor het winkelpersoneel dat wij voor u zoeken. Shoptalent beschikt over een uitgebreide database met verkoopleiders, retailmanagers, storemanagers, verkopers, visual merchandisers en logistiek medewerkers.
Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het recruiten van winkelpersoneel in de retail. We houden van aanpakken. En dat geldt ook voor het winkelpersoneel dat wij voor u zoeken. Shoptalent beschikt over een uitgebreide database met verkoopleiders, retailmanagers, storemanagers, verkopers, visual merchandisers en logistiek medewerkers.
Skywalker Customer Contact b.v.

Skywalker Customer Contact b.v.

SkyWalker Customer Contact is het gespecialiseerde werving- en selectiebureau voor managementposities in de klantcontact branche. SkyWalker bemiddelt professionals voor opdrachtgevers met specifieke vacatures in customer care centers, callcenters, helpdesk, klantenservice, alarmcentrales, support desk, front-office, customer service etc.
Solid Professionals

Solid Professionals

Solid Professionals biedt haar klanten gespecialiseerde kennis en capaciteit via een unieke combinatie van hoogwaardige, specialistische recruitment, advies en interim dienstverlening in specifieke markten en vakgebieden, zoals Finance, Risk en Financial Services.
Spijtenburg Artsen Bemiddeling

Spijtenburg Artsen Bemiddeling

Spijtenburg Werving en Advies B.V. kan uw onderwijsinstelling van dienst zijn op het terrein van Interim-management, Werving en Selectie, Beleid en Advies onderijs. Ons team bestaat uit seniorconsultants met een lange staat van dienst binnen het onderwijs.
Spijtenburg Overheid

Spijtenburg Overheid

Spijtenburg is actief op het terrein van: Interim-management, Werving & Selectie, Detachering Professionals. Voor diverse gemeenten voeren wij werving- en selectieopdrachten uit voor management- en beleidsfuncties op alle terreinen. Onze interim-managers werken als tijdelijk waarnemer, verandermanager, crisismanager, projectmanager, programmamanager en coach. Zij werken op alle managementniveaus.
Sportwerk

Sportwerk

SportWerk is hét uitzendbureau voor de sport, zorg- en onderwijssector in de regio Zuid-Holland, omgeving Utrecht en Amsterdam. De organisatie bestaat sinds 2009 en is aan het uitbreiden door naast de sportsector ook dienstverlening te verstrekken in de zorg en onderwijssector.
sQout

sQout

Het ontdekken van persoonlijke talenten en ambities en deze ten volle benutten. Dat is de kunst. Die kunst verstaat sQout als geen ander. Want sQout heeft oog voor talent. Het werven en selecteren van professionals voor vaste en tijdelijke functies is immers mensenwerk. Individuele aandacht voor opdrachtgever en potenti√ɬęle medewerker. De juiste kandidaat op de juiste plek. Grondige branchekennis en jarenlange ervaring. Het verschil.
Strictly People

Strictly People

Strictly People biedt het best gekwalificeerde personeel en de meest uitdagende vacatures van Administrateur tot Controller, van Assistent-Accountant tot Financieel Manager, van Assistent Salarisadministrateur tot Leidinggevende Salarisadministrateur en van Schadebehandelaar tot Teamleider. Wij verzorgen de werving & selectie van nieuwe vaste medewerkers, maar bieden ook tijdelijke (detachering en deta/vast) oplossingen door de inzet van professionals op financieel, salarisadministratie en bank en verzekering gebied.
Suitable

Suitable

Suitable Engineering wil nationaal een baken zijn voor de cultuur binnen de markt van intermediairs. Mensen maken het verschil, vroeger, nu en in de toekomst! Wij geloven in werven en selecteren op een 'old school' wijze, gebruikmakend van de moderne technieken. Old school wordt new school!
Talent ICT Nederland B.V.

Talent ICT Nederland B.V.

Talent ICT heeft gekozen voor een platte organisatie met korte lijnen.Wij hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur die we kort samenvatten als: teamwork in een vriendschappelijke ambiance, collega’s worden vrienden. Deze filosofie wordt gedragen door zowel de medewerkers als het management.Bij de werving en selectie van nieuwe collega’s zijn we dan ook kritisch met ons aanname beleid.We letten voornamelijk op karakter, drive, leergierigheid en communicatieve vaardigheden.
Technisch Werk Twente

Technisch Werk Twente

Technisch Werk Twente is een jong en ondernemend bedrijf dat bemiddelt tussen vaktechnici en opdrachtgevers in de regio Twente. Met onze no-nonsense instelling en doelgerichte aanpak helpen we jou aan een baan die perfect bij jou past, met als doel een vast dienstverband. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie- en elektrotechniek, metaal, procestechniek, industrie, infra, telecom, bouw en civiel.
telecomvacaturebank.nl

telecomvacaturebank.nl

De meeste vacatures in telecom op een rij. Telecomvacaturebank.nl is de enige vacaturebank met uitsluitend vacatures in telecom. Dat biedt je een geweldig overzicht van de vacatures in Telecom. Je kunt zelf reageren op vacatures en je kunt eenvoudig je CV op de databank zetten.
Tjellens

Tjellens

Tjellens is een landelijk opererende jonge organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van flexibiliteit en personeelsbemiddeling. Tjellens heeft zich hierbij vooral gespecialiseerd in werving & selectie voor vaste banen en projecten.
Together Abroad

Together Abroad

Together Abroad Jobboard: Career portal for multilingual professionals in the Netherlands! Everything about employment in the Holland: latest multilinqual jobs and interim assignments, coaching, outplacement services, trainings, international companies and recruitment agencies, career coaches and much more!!!
Topaccent

Topaccent

Nov√°ccent Recruitment Services is de corporate recruitment afdeling van de Nov√°ccent groep. Wij werven IT professionals voor vaste posities binnen Nov√°ccent en freelancers / ZZP-ers voor projecten of specifieke expertise binnen onze bedrijfsonderdelen. Wat Nov√°ccent Recruitment Services uniek maakt is dat wij onze wervings- en bemiddelingskracht ook beschikbaar stellen aan de klanten en relaties van Nov√°ccent.
TwenteXL

TwenteXL

Als werving & selectie specialist in Twente, zijn wij landelijk actief met de bemiddeling en advisering van ervaren en startende mbo+, hbo en wo professionals voor vaste en zekere kaderposities. Met name in techniek, sales & marketing, finance, ICT, HRM en management. Vanuit onze Twentse grondslag denken wij graag buiten de kaders met u mee. De "XL" in onze naam, geeft de meerwaarde van onze dienstverlening aan. SearchXL voor onze klanten en CarrièreXL voor kandidaten. Opdrachtgevers en kandidaten die elkaar de ruimte bieden brengen wij graag bij elkaar!

Onze klanten

Sportwerk Dehora Consultancy Group Career Result Adviesbureau de Rijk Consolid BouwPeople
Groningen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.