Home > Bedrijfspresentaties
Groningen Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Vacaturebank Facilitair

Vacaturebank Facilitair

Vacaturebank Facilitaire is een onafhankelijke vacaturebank die werkgevers en werkzoekenden in de facilitaire sector bij elkaar brengt.
Van Miltenburg en partners

Van Miltenburg en partners

De juiste mensen in dienst hebben is cruciaal voor het succes van een onderneming. Wij zijn adviseurs in Human Talent; anders gezegd wij matchen kandidaten, die een andere baan zoeken, met een opdrachtgever die een functie vacant heeft.
Vapro Detachering

Vapro Detachering

VAPRO Detachering is een zusterbedrijf van VAPRO. Als opleider is VAPRO een begrip in de markt en al ruim 60 jaar marktleider in het trainen van hoogwaardig gekwalificeerd industrieel vakpersoneel.
VideoRecruitment.nl

VideoRecruitment.nl

VideoRecruitment is opgericht in het voorjaar van 2005 en gespecialiseerd in sales- en marketing vacatures. Vanuit ons kantoor in Utrecht zoeken wij landelijk naar de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Wij werken op no cure no pay basis en gaan dus altijd voor de perfecte match!
Vitc Recruitment

Vitc Recruitment

Vitc recruitment staat voor it vitc you. Het past u. Voor iedere werkgever vinden wij een passende werknemer en voor iedere werknemer bestaat de passende baan. Verbonden, Inspirerende, Toekomstgerichte en Compassie.
VX Company

VX Company

IT-dienstverlening is voor 99% mensenwerk. Daarom besteden wij onze tijd aan waar het echt om gaat: onze 300 mensen en alles wat zij nodig hebben om met plezier te werken en zich te blijven ontwikkelen. Zij vormen de kern van ons succes en komen tot de beste prestaties in een werkomgeving die informeel is en inspireert. Een omgeving waarin professionele groei, kennisdeling en betrokkenheid centraal staan.

Onze klanten

Novaccent Carmen Breeveld Bellenalsbijbaan.nl Flexian BV Dental Care Professionals Sportwerk
Groningen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.