Home > Bedrijfspresentaties
Groningen Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures

Bedrijfspresentaties

client
1ngenieur Banen voor ingenieurs

1ngenieur Banen voor ingenieurs

1ngenieur.nl is de eerste vacaturebank exclusief voor ingenieurs. Dit betekent dat je op deze website alleen technische HBO en WO Vacatures vindt.
1ngenieur Student en techniek

1ngenieur Student en techniek

1ngenieur student en techniek is een ontmoetingsplaats voor toekomstig ingenieurs en ambitieuze organisaties. Studenten vinden hier stages, afstudeeropdrachten, studiegerelateerde bijbanen en startfuncties. Adverteerders komen, zonder tussenkomst van derden, eenvoudig in contact met jong technisch talent.
24People

24People

24People heeft een uniek concept en staat bij onze kandidaten en klanten te boek als het bureau dat ambities samenbrengt. Wij vinden talent dat precies aansluit op de ambities van de klant, omdat wij de markt vanuit de eerste hand kennen. Met vakspecialisten uit verschillende branches hebben wij evenveel aandacht voor de ambities van de kandidaat, als voor de ambities van de opdrachtgever. Wij beschikken over de kennis en contacten in elke regio en hebben daarmee landelijk dekking.
2Staff

2Staff

❖✔2Staff Masters in Security Operations voor IT professionals met specialisatie Business Informatiebeveiliging en IT-Security Operations. 2STAFF zijn de Masters in Security Operations. Wij hebben voor u de Top 10 informatiebeveiligers beschikbaar binnen 24 uur. Werving en selectie van de betere IT-Security Operations en Business informatiebeveiliging specialisten. Interim detachering van de betere IT- Security Operations en Business informatiebeveiliging specialisten. Geheel vrijblijvend informatie beveiligingsadvies bij u op lokatie. 2Staff IT : 2Staff IT levert op speciaal verzoek de betere IT- specialisten die wij graag voor u op interim basis beschikbaar stellen. Neem gerust contact met me op : 06 571 571 85 2Staff en 2Staff IT zijn onderdeel en flexibele schil van de Truston Group NV maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe businesspartners en eindklanten om hun flexibele (security) schil in te vullen. Onze specialisatie is Informatiebeveiliging. Wilt u uw Business informatiebeveiliging en/of IT security Operations voor altijd goed geregeld hebben? Voor meer info:
3P Quality Services b.v.

3P Quality Services b.v.

3P Quality Services is een onafhankelijk technisch inspectie-, support- en detacheringsbureau. Wij geven een extra dimensie aan industriële dienstverlening en technische integriteit.
Adviesbureau de Rijk

Adviesbureau de Rijk

Adviesbureau de Rijk is intermediair voor topfuncties. Wij richten ons enerzijds op organisaties waar veranderingen gewenst zijn en anderzijds op gepassioneerde, hoogopgeleide professionals die toe zijn aan de volgende carrièrestap.
AgriFoodMatch BV

AgriFoodMatch BV

AgriFoodMatch is een vacaturebank voor de agrarische en food sector. Deze vacaturesite is bestemd voor hoger opgeleide agri- en foodprofessionals, die een nieuwe baan of job zoeken in de voedingsindustrie, agribusiness, landbouw of tuinbouw in Nederland. Bij AgriFoodMatch vindt u uitsluitend actuele vacatures, jobs en banen van zowel producerende als toeleverende bedrijven in de landbouw, tuinbouwsector en voedingsmiddelenindustrie.
AgriFoodMatch Deutschland

AgriFoodMatch Deutschland

AgriMatch Deutschland ist eine Jobbörse für die Landwirtschaft und Lebensmittelbranche.
AgriMatch Europe

AgriMatch Europe

AgriFoodMatch is een agrarische en food jobsite. Deze vacaturesite is bestemd voor hoger opgeleide agri- en bioprofessionals die een nieuwe job zoeken in de agri- en foodbusiness in België. Bij AgriFoodMatch vindt u uitsluitend actuele vacatures en jobs van zowel producerende als toeleverende bedrijven in de landbouw, tuinbouw en voedingsindustrie in heel Vlaanderen en Wallonië.
All About People

All About People

All About People brengt mensen bij elkaar met: Mediation, Werving & selectie, Coaching. All About People ziet het als haar verantwoordelijkheid om te zoeken naar het allerbeste resultaat. Worden wie je bent. Voor opdrachtgevers en kandidaten.
allyou

allyou

allyou® is dé marketingtool voor recruitment voor bedrijven vanaf 25 medewerkers. Het is een online applicatie die bedrijven en vacatures gericht onder de aandacht brengt van werkzoekenden. allyou® is de enige applicatie in de markt die in één omgeving de belangrijkste Social Media kanalen met de beste online wervingstools combineert. Het beste resultaat voor alle partijen, dat is de kracht van allyou®.
Alter Ego

Alter Ego

Alter Ego werft, selecteert en detacheert de beste V/M voor uw organisatie. Alter Ego brengt partijen op een persoonlijke wijze bij elkaar.
Amedi

Amedi

Daar waar menig bureau een vacature ontvangt en er de juiste kandidaat bij zoekt draait Elias vaak de rollen om. Een bewuste keuze. De mens staat immers centraal. "Ik zoek de juiste vacature of eigenlijk werkgever bij de kandidaat. Kandidaat-gedreven dus." Ook als opdrachtgever biedt dit vele voordelen. U weet direct of de geschikte kandidaat beschikbaar is. En is de kandidaat er niet, dan wordt er een campagne opgetuigd om u alsnog van de juiste kandidaat te voorzien. Maatwerk dus.
Arfos Management Services BV

Arfos Management Services BV

Arfos detacheert ICT-professionals in organisaties in de profit en non-profit sector. Uitgaande van het vraagstuk op ICT-gebied leveren wij een dienstverlener die het vraagstuk oplost. Daarbij treedt Arfos adviserend op en gaat Arfos verder dan het leveren van een FTE.
Assistentematch

Assistentematch

Assistentematch het werving&selectiebureau cq uitzendbureau voor de tandheelkundige en medische praktijk
Autobanen werving en selectie

Autobanen werving en selectie

Als je een baan zoekt waarin je jouw achtergrond in de autobranche kunt gebruiken ben je bij Autobanen Werving en Selectie aan het goede adres. Autobanen is specialist in de werving en selectie van kandidaten op MBO, HBO en WO-niveau voor de autobranche en leasebranche.
Automotive Nu

Automotive Nu

Automotive Nu is het platform voor zowel vacatures als kandidaten in automotive. Anders dan alleen bij een vacaturebank richten wij ons zowel direct tot de werkgevers als tot de kandidaten in de diverse autobranches die op zoek zijn naar een passende match.
Automotive Vacaturebank

Automotive Vacaturebank

In één oogopslag zien welke Automotive vacatures en nieuwe banen er in jouw regio zijn? En hier ook nog snel en makkelijk op kunnen reageren?
AutoTarget

AutoTarget

Al meer dan 20 jaar ben ik, Jack Dikker, actief binnen de werving en selectie van personeel. De laatste 15 jaar ben ik hiermee bijna uitsluitend actief geweest binnen de Automotive en houd ik me bezig met de best mogelijke matches tot stand te brengen tussen opdrachtgevers en kandidaten.
AV Werving & Selectie

AV Werving & Selectie

Commerciële mensen zijn succesvol als ze ingezet worden in een omgeving waar hun kwaliteiten het best tot hun recht komen. En daar zorgen wij iedere dag voor. Dit doen wij middels grondige werving-en-selectietrajecten. Met onze uitgekiende wervingscampagnes bereiken wij de juiste mensen. Door persoonlijke, positief kritische interviews en de inzet van testen en assessments weten wij precies waar iemand het best tot zijn recht komt en wat zijn of haar individuele ontwikkelmogelijkheden zijn. Zowel sollicitanten als werkgevers kunnen rekenen op ons vakkundige advies: helder, direct, persoonlijk en realistisch. Het geeft net dat steuntje in de rug om de juiste koers te bepalen.
BaanVisie

BaanVisie

Wij beschikken over 10 jaar ervaring in de bemiddeling en begeleiding van professionals. BaanVisie is opgebouwd vanuit een franchisemodel. Hierdoor is het mogelijk dat er op elke vakdiscipline een specialist aan het hoofd staat die zelf jarenlange ervaring heeft in het vakgebied.
Bapas

Bapas

BAPAS – Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie helpt bedrijven en organisaties beter te presteren, door het vinden, beoordelen en selecteren van medewerkers, het optimaal benutten van talent en het adviseren en toerusten van het management.
Bellenalsbijbaan.nl

Bellenalsbijbaan.nl

Op de website BellenAlsBijbaan.nl vindt je interessante parttime bijbaan callcenter vacatures door heel Nederland. Het gaat hierbij om studenten banen of ideale parttime vacatures. Wij bieden callcenter werk voor beginners tot ervaren callcentermedewerkers, zodat je altijd een callcenter baan vindt op jouw gewenste niveau.
Blue Trail

Blue Trail

BlueTrail IT is intermediair op het gebied van IT-detachering. Door onze jarenlange ervaring in de IT-markt zijn wij in staat de juiste kandidaat aan de juiste opdracht te koppelen. Onze lijfspreuk is dan ook “always on track to the perfect match” en een goede matching is dan ook ons handelsmerk.
BouwPeople

BouwPeople

Ben jij ZZP'er en heb je een specialisme in bouw of techniek? Ga je graag aan de slag bij een van de top installatie- of bouwbedrijven van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Breinstein

Breinstein

Breinstein is gespecialiseerd in het bemiddelen van interim-professionals binnen de sector Documentmanagement, Informatiemanagement en de ICT-sector

Onze klanten

Metafoor Personeelsbank Online Careers Food & Agri telecomvacaturebank.nl 24People Werken bij Rentokil Initial ExpertsOnly TwenteXL ReFlex Personeel BV
Groningen Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.